Okulumuz Hakkında

Osmanlı mahallesi Kova sokak 7/A sincan ankara
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürk ilkeleri ışığında, sağlıklı, güvenli ve çocuk merkezli anlayış ile özelleştirilmiş bir ortamda, bilimsel yöntemler aracılığı ile öz denetimli, benlik saygısı gelişmiş, kendini ifade edebilen, kendi haklarının farkında ve başkalarının hakkına saygı duyan, ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, doğayı koruyan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Çocukların gelişimsel düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim ortamı ve programı, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile öncü çalışmalar yapan bir kurum olmak.

BAŞARILAR

TEMEL DEĞERLERİMİZ • Eşitlik ilkesini temel almak • Öğrenci merkezli eğitim ortamları ve programları hazırlamak • Geleceği hazırladığımızın bilincinde olmak • Gelişime, yeniliğe ve değişime açık olmak • Bireysel farklılıkları kabul etmek • Herkesi (personel, anne, baba ve çocuk) kendine özgü ve birey olarak kabul etmek • İlkelerimiz ve kurallarımızla kabul görmek • İnsana, topluma ve doğaya duyarlı olmak • Kendine özgü eğitim felsefesine sahip olmak • Kurumsal kimliğimizle tanınmak • Mesleki etik kurallara uymak • Özgün olmak • Paylaşmak • Toplumsal yarar adına eğitim çalışmaları yapmak

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ANKARA İL MERKEZİNE 35 KM OLUP SİNCAN İLÇE MERKEZİNE 2 KM DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OSMANLI MAHALLESİ KOVA SOKAK 7/A SİNCAN ANKARA

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Diğer Hususlar

Okulumuzun bodrum katında bir oyun odası, bir kütüphane ve bir sanat atölyesi ile bir toplantı odası bulunmaktadır.